“A.S Company” eshte themeluar ne vitin 2011.
Ofron per ju pllaka, hidrosanitare dhe mishelatore Italiane me cilesi te larte.
Tek A.S Company do te gjeni nje larmi pllakash me dizenjo dhe formate te
ndryshme te pershtatshme per te arredur ambjentet tuaja te brendshme dhe te jashtme.

Kompania ka ekskluzivitetin per te sjelle te ju pllaka teper cilesore
te prodhuara ne fabrikat me te mira Italiane si Imola, Leonardo dhe La Faenza.
Gjithashtu ofron hidrosanitare dhe mishelatore te markave te njohura italiane si Hatria, Pozzi Ginori dhe Ideal Standart.

25 VITE EKSPERIENCE
NE IMPORTIMIN E PLLAKAVE ITALIANE
ATY KU E BUKURA DHE FINESA BEJN DIFERENCEN

© 2020 - Te gjitha te drejtat e rezervuara nga AScompany.al